Com federar-se

Per fer-vos socis de la Federació, cal que ompliu el formulari que trobareu a continuació. També serà necessari que ompliu el full de domiciliació bancària SEPA que trobareu al peu de pàgina i que escanegeu els vostres Estatuts que enviareu per correu electrònic a administracio@teatreamateur.cat 

A partir del moment en que la Junta Directiva aprovi la vostra admissió, rebreu un correu electrònic de benvinguda i tota la d’informació relativa a convocatòries per participar en una multitud d'actes i activitats; dels quals en destaquem:

- Convocatòries de Mostres i Concursos de teatre per tota Catalunya i alguns d’àmbit estatal.

- Possibilitat de participar en les Rodes i Mostres que es fan a través de les diferents coordinadores.

- Rebre puntualment el missatge del dia mundial del teatre.

- Participar en la Mostra de Teatre infantil itinerant: cada any es fa en un lloc diferent. 

- Participar en la Mostra Teatre Juvenil, ubicada a Sant Feliu de Codines, oberta a la participació de tots els grups juvenils que ho desitgin.

- Participar en la Mostra Nacional de Teatre que té lloc a Pineda de Mar el primer cap de setmana de maig, i és un aparador pels programadors del món amateur. És convoca a tots els grups a participar i és fa una tria per omplir tot un cap de setmana d’actuacions.

- Proposar persones i entitats que siguin mereixedores de rebre els premis honorífics “Arlequí de Teatre” per tal de distingir a les entitats, grups i persones que més hagin col·laborat en difondre i defensar el teatre amateur.

- Participar en la Trobada anual de tots els grups amateurs de Catalunya, itinerant. Cada any l’organitza una coordinadora diferent.

- Participar, cada dos anys, en la Jornada de Teatre Breu, on els grups presenten textos teatrals de creació original de poca durada. Els textos escollits es representen el dia de la Jornada.

- Prendre part de la mostra de teatre ITINERA. Una mostra itinerant per tot el territori català.

- Unir-se a les sortides al teatre professional amb descomptes exclusius o participar en cursos de teatre subvencionats, 

- Tenir accés al fons teatral del que disposem. 

- Fer publicitat i difusió dels vostres actes a la pàgina web de la Federació. 

- Disposar d'una assegurança de responsabilitat civil, contractada per la Federació (danys a tercers) i un altre assegurança per les juntes directives de les associacions.

L’import de la quota per aquest any 2023 és de 135,00 €. Les quotes es cobren en una sola vegada, a principis d’any, mitjançant rebut domiciliat. Si els rebuts ja s’han girat, el seu import s’haurà de fer efectiu al moment de lliurar la documentació per federar-se. 

Per qualsevol altra informació, no dubteu en dirigir-vos a aquesta secretaria  (Gran Via de les Corts Catalanes, 608, 1r. A, 08007 Barcelona), personalment, o per correu electrònic a: administracio@teatreamateur.cat. També podeu contactar-nos per telèfon al 93 317 18 09, els dilluns, dimecres i divendres, de 10 a 14 h, i dimarts i dijous de 16 a 20h. Us atendrem amb molt de gust.