Què fa la Federació

> T’ajuda a difondre les activitats del teu grup, tant per correu electrònic, la pàgina web i diferents xarxes socials. 

> Et facilita estar en xarxa. És bo, en aquesta societat tan plural i estesa, estar en contacte amb d’altres grups com el teu. T’ajuda a formar part d’una de les coordinadores esteses pel territori. 

> T’informa de tota mena d’ofertes  i convocatòries que altres grups, teatres i entitats fan. 

> Et permet intercanviar. Posar a l’abast d’altres grups allò que tu pots oferir i rebre allò que et pot interessar.

> T’assessora en temes legals en la teva relació amb les administracions. 

> Et gestiona les consultes que hagis de fer davant l’SGAE.

> Et dóna accés a la biblioteca pròpia amb més de 3.000 títols. Obres clàssiques, obres modernes. Per nombre de personatges, d’homes o dones, etc.

> Et convoca a l’assemblea anual per tal que puguis dir la teva.

> T’engresca a prendre part i a presentar les teves produccions a la Mostra Nacional de Teatre Amateur a Pineda de Mar, a la Mostra de Teatre Juvenil i a la Mostra de Teatre Infantil.

> T’organitza anualment la Trobada de Grups Amateurs de Teatre. Un cap de setmana de diversió entre persones a qui agrada el teatre.

> Et demana participis en l’elecció dels guardonats en diferents categories en els Premis Arlequí, convocats cada any.

> T’ofereix, mitjançant les coordinadores, la participació a tallers de caps de setmana impartits per professionals: maquillatge, dicció, interpretació, il·luminació, direcció, escenografia, i fins i tot esgrima!

> Et convida a participar a rodes i mostres de teatre organitzades per diferents coordinadores. A sortir de ‘bolos’.

> Et porta a veure teatre professional amb descompte. Et gestiona la compra d’entrades quan hi anem tots plegats o et fa saber els descomptes que hi ha. 

> T’obre les portes al teatre internacional. Et dona a conèixer què es fa fora del nostre territori i fins i tot participar en festivals internacionals. 

> T’anima a fer difusió, organitzar celebracions i a llegir el missatge amb els teus companys de grup del Dia Mundial del Teatre el 27 de març. 

> Et crida a participar i a organitzar actes el dia 4 de juny, Dia de l’Associacionisme Cultural, jornada dedicada a posar en valor el pes i la força de l’associacionisme cultural català.

> Et facilita la participació en conferències, tallers i cursets de formació portats a terme per professionals de diferents sectors. Des de dramaturgs, escenògrafs a actors i actrius professionals.