creuStJordi

Notícies

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Oct
26

ITINERA - Grup Deixalles'81

Play off

 

Dissabte 30 d'octubre de 2021 a 1/4 d'11 de la nit, el grup Deixalles'81 de Sant Feliu de Codines representarà l'obra Play-off de Marta Buchaca, a la Sala Polivalent C.C. de Santa Susanna.

Dins la programació de la Mostra Nacinal de Teatre ITINERA i els actes del II Congrés Internacional de Grups Amateurs de Teatre.

Oct
26

ITINERA - El Centru de Canet de Mar

La reina de la bellesa

 

Dissabte 30 d'octubre de 2021 a les 6 de la tarda, el grup El Centru de Canet de Mar representarà l'obra La reina de la bellesa de Leenane, de Martin Mc Donagh, a la Sala de festes de l'Hotel Ona Brava de Santa Susanna.

Dins la programació de la Mostra Nacinal de Teatre ITINERA i els actes del II Congrés Internacional de Grups Amateurs de Teatre.

Oct
26

ITINERA - Anem de Canto

Super trouper

 

Divendres 29 d'octubre de 2021 a 1/4 d'11 de la nit, el grup Anem de Canto de Sant Joan de Vilatorrada representarà el musical Super Trouper, a la Sala Polivalent C.C. de Santa Susanna.

Dins la programació de la Mostra Nacional de Teatre ITINERA i els actes del II Congrés Internacional de Grups Amateurs de Teatre.

Actualment...

            50641 cartell congres teatre1

     MANIFEST II CONGRÉS

         

 

               

Propers actes

06
/12
A càrrec del grup El Centre de Gràcia, de Barcelona. Preus: general, 11,00 €; jubilats, menors de 25 i estudiant...

08
/12
A càrrec del grup El Centre de Gràcia, de Barcelona. Preus: general, 5,00 €; socis, gratuït.

10
/12
Ens plau presentar-vos aquest muntatge, que serà el nostre primer Shakes...

11
/12
Espectacle musical, a càrrec de l'escola de teatre del Patronat Social Premianenc, de Premià de Mar. www.patronatpremia.cat 

11
/12
Els últims dies de la vida de Crist, transportada a la segona meitat del segle XX; els apòstols i Jesús lluiten contr...

Veure tots els actes


AITA LOGO