creuStJordi

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Jan
04

Representació Càsting a la ITINERA 2022

CstingEl grup La Lira Vendrellenca de El Vendrell va representar l'obra Càsting el passat dissabte 22 d'octubre de 2022 a La Societat de Bonastre.

El passat dia 22 d’octubre varen tenir una actuació a Bonastre, el grup de teatre La Lira Vendrellenca, organitzada per la ITINERA, l’obre es titulava CÀSTING, una obra molt divertida molt ben posada en escena, els actors tots de un nivell molt professional, permetin donar-li les gràcies per haver escollit una obra i un grup tan solvent, restem a la disposició de la Federació per quantes actuacions es facin.

Andreu Torrents - Associació Gent Gran de Bonastre.

Dec
30

Representació Divorciades, Evangèliques i Vegetarianes a la ITINERA 2022

DivorciadesEl grup Fila Zero de Montblanc va representar l'obra Divorciades, evangèliques i vegetarianes d'en Gustavo Ott, el passat dissabte 12 de novembre de 2022 a la Societat Unió Gandesana de Gandesa.

 

Ahir vam actuar a Gandesa. Va ser una jornada molt divertida amb la gent d'allà. Un públic molt agraït. Moltes gràcies per tot el que ens ajudeu!!!

Sergi Guasch Sanahuja - Secretari del Grup Fila Zero de Montblanc

 

Dec
30

Representació L'art de la comèdia a la ITINERA 2022

Art comediaEl grup El Cercle de Valldoreix va representar l'obra L'art de la comèdia d'en Eduardo de Filippo, el passat dissabte 29 d'octubre de 2022 al Centre Cultural Sant Jordi de Montblanc.

 

Hola, Sols per dir-vos que vàrem actuar a Montblanc. Ens van atendre molt bé, va venir al teatre força gent i va agradar molt l'obra presentada L'ART DE LA COMÈDIA. Gràcies per tot.

Josep Carné - EL CERCLE VALLDOREIX

Registre d'usuaris

Propers actes

29
/01
Són... els Pastorets de Catalunya! A càrrec del grup Els Pastorets de El Vendrell. Preus: adults, 10,00 €; menors de 10 anys, 5,00 €; socis dels Pastorets 50...

29
/01
Clara Zachanasian, una vella dama, esdevinguda multimilionària, torna un dia a G...

29
/01
A càrrec del grup El Cercle de Gràcia, de Barcelona. Venda d'entrades: Entràpolis @EnsAssoc#EnsAssoc...

29
/01
A càrrec del grup de teatre El Centru, de Canet de Mar. Dins la programació del 42è. Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda de Mar

29
/01
Molt soroll per res explica els embolics amorosos de diverses parelles i els seus alts i baixos en les seves relacions. Un muntatge tradicional de la ...

Veure tots els actes


AITA LOGO