creuStJordi

Notícies

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Jun
21

Escola de Teatre Artur Iscla (Pineda de Mar)

Escola

 

Informació de l'escola de teatre Artur Iscla del Centre Cultural i Recreatiu, de Pineda de Mar.

Jun
10

IX Mostra de Grups Juvenils Amateurs de Teatre de Catalunya

cartell definitiu

Aquí teniu el cartell de la IX Mostra de Grups Juvenils Amateurs de Teatre de Catalunya, què tindrà lloc a Sant Feliu de Codines, els dies 18 i 19 de juny de 2022, amb la participació de 8 grups de teatre juvenil (entre ells un grup de les Illes).

Us hi esperem a tots i totes. Fem costat als nostres joves.

Jun
08

Cloenda de la temporada 2021-2022 d'AOlot, programació estable de Teatre Amateur a Olot

Cartell Olot p

Aquest diumenge 12 de juny, amb l’obra «Bojos per la pasta» de la companyia Inestable Ceretana de Puigcerdà, donem per conclosa la temporada 21/22 i ho celebrarem, al finalitzar l’actuació, amb una copa de cava amb tots els espectadors de la funció i també serà el moment de fer balanç de la programació AOlot.

Més de mig miler d’espectadors ens han acompanyat aquesta primera temporada. Per aquest públic fidel va el nostre més sincer agraïment, ja que sense la seva presència aquesta programació no tindria sentit. Ha estat un any marcat per la pandèmia i que ha afectat tant a espectadors com actors. Hem hagut de reprogramar dues obres i superar les limitacions d’aforament al principi de temporada; així i tot, ha estat un èxit de públic. S’han programat set obres de gran qualitat, tal com han pogut constatar els espectadors, molts d’ells ja assidus a la programació AOlot. També és el moment d'agrair a l’Ajuntament d’Olot i molt especialment a l’alcalde il·lm sr. Josep Berga, al Teatre Principal d’Olot, al CIT, la revista La Comarca, Ràdio Olot i a la copisteria OlotSystem el seu ajut inestimable per poder portar a bon port aquesta primera edició d’AOlot.

Programació AOlot temporada 2021/22

Novembre 2021. Mamaaa!!!, per la companyia Teiatròlics de Banyoles.
Desembre 2021. La vida secreta de Tennessee Williams, per Martí Peraferrer de Girona.
Gener 2022. Adreça desconeguda, per la companyia Grup de teatre de Castelló d’Empúries.
Febrer 2022. Garrí al forn amb compota de reineta, per la companyia El Mirall de Blanes.
Maig 2022. La moneda, per la companyia Punt i Seguit teatre de Terrassa.
Maig 2022. Terapèutic, per la companyia Teatre Centre d’Arbúcies.
Juny 2022. Bojos per la pasta, per la companyia Inestable Ceretana de Puigcerdà

I ens posem a treballar per preparar la temporada 2022/23 amb noves propostes de teatre amateur de qualitat i a 10 euros l’entrada; volem que la cultura estigui a l’abast de tot-hom. El diumenge 18 de setembre a les 12:30 h presentarem, al Centre Catòlic d’Olot, la nova temporada que arrencarà amb un plat fort «Terra Baixa. El llop» de la companyia de TV3 dirigida per Àngel Llacer.

Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot
C/ Hondures 18 2n 1a 17800 Olot
https://www.catolicsteatreolot.es/

Actualment...

       Trobada teatre 2

                     

Propers actes

30
/09
El disc de La dama de (des)honor, un dels meus espectacles de Broadway preferits. Música de Julie Gable i lletres de Sidney Stein!Deixeu...

01
/10
A càrrec dels grups Ocellassos de Sant Oleguer i J.V. Foix, de Barcelona. Dins la programació de la Mostra de Grups Amateurs de Teatre de la coord...
A les 20.00 - Casa Orlandai

01
/10
Els clients de l’hostal de la Mirandolina, acostumen a caure rendits pels seus encants. L’arribada d’un cavall...

02
/10
Maria Teresa i Vicenç són un matrimoni de classe mitjana, residents a Barcelona.Estan jubilats i fa temps que es plantegen anar-se'n de la ciutat pe...

08
/10
A càrrec del grup Magret, de Vilafranca del Penedès. Dins la programació de la II Mostra Nacional de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya ITINERA 2022.

Veure tots els actes


AITA LOGO