creuStJordi

Notícies

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Set
20

Grup de Teatre a Barcelona necessita director

Som el Grup de teatre Abraxas del Foment Martinenc de Barcelona fundat l'any 1978  i per circumstàncies varies, en aquests moments, necessitem un director escènic. Els dies d'assaig del grup són dilluns i divendres de 21:30 a 23:30 a la nostra associació del carrer Provença 592 de Barcelona al barri del Clot i el Camp de l´Arpa.

Si esteu interessats poseu-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 93.435.73.76  o per mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   (Cristina).

Gràcies.

Set
19

Oferta per anar a veure Gran reserva de la Cia. Rhumia a Molins de Rei

GRAN RESERVA cartellera digital

El Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei programarà l'espectacle Gran reserva de la Companyia Rhumia. Un espectacle de gran èxit al Grec.

Ens ofereixen entrades a 5,00 € als membres dels grups federats.

Si esteu interessats envieu un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   (Ermenegild Siñol).

@EnsAssoc
#EnsAssoc

Set
16

Un grup de l'Hospitalet de Llobregat necessita director

Bon dia,

El grup Sant Isidre de l'Hospitalet de Llobregat necessita director. Els assajos son dilluns i dimecres a partir de les 8 del vespre.

Si esteu interessats posseu-vos en contacte amb el Sr. Andrés Closas al telèfon 646 157 563 o al mail  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Gràcies.

Actualment...

       Trobada teatre 2

                     

Propers actes

08
/10
A càrrec del grup Magret, de Vilafranca del Penedès. Dins la programació de la II Mostra Nacional de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya ITINERA 2022.

08
/10
Jornades de microteatre KM 0. Es representaràn:

08
/10
Un matrimoni feliç i ben avingut organitza una cita per alseu millor amic, un professor de literatura amb baixaautoestima i insegur amb les seves relacions senti...

08
/10
A càrrec del grup Teiatròlics, de Banyoles. Dins la programació del 1r Concurs de Teatre Amateur M. del Carme Baget de La Pobla de Mafumet. Preus: anti...

08
/10
La importància de ser Frank és un retrat crític, àcid i sobretot còmic de l’alta so...

Veure tots els actes


AITA LOGO