creuStJordi

Notícies

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Set
27

Representació Revolta de bruixes a la ITINERA

Revolta bruixes

Diumenge 25 de setembre a les 5 de la tarda, el grup Espiral de Valldoreix va representar l'obra Revolta de bruixes, de Josep M. Benet i Jornet, a l'Unió Casal Gelidenc de Gelida, dins la II Mostra Nacional de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya ITINERA 2022.

El grup de teatre ESPIRAL de Valldoreix va representar la seva obra REVOLTA DE BRUIXES, adaptació teatral de l'obra d'en Josep M. Benet i Jornet, al Saló d'Espectacles de la Unió del Casal Gelidenc, el passat diumenge 25 de setembre, a les 17:00 hores, amb una assistència de públic d'unes 50 persones. 

Des de la nostra entitat, l'entesa amb la companyia de seguida va ser total i absoluta. A més a més, la seva posada en escena va ser esplèndida. Vam gaudir d'una representació amena i distreta i volem posar també en consideració les alabances que hem rebut per part del públic assistent, tant per la feina per la companyia Espiral, com per la pròpia celebració de la II Mostra Itinera 2022.

Joan Pérez Casamitjana - Unió del Casal Gelidenc - Gelida

Set
23

Mostra de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana

La Federació de Teatre de la Comunitat Valenciana conviden un grup de la nostra Federació a participar a la Mostra de Teatre què faran a Benetússer.

Data: 3 de juny de 2023
Lloc: Centre Cultural El Molí (Benetússer)
El grup participant rebrà 1.000,00 €

Si esteu interessats envieu les vostres propostes al mail  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   abans del 30 de novembre de 2022.

Set
22

Inaugurem la ITINERA amb l'obra "Un malentès"

1663679414410Inaugurem la ITINERA a Montblanc

El passat dissabte 17 de setembre a les 7 de la tarda, el Centre Cultural Sant Jordi de Montblanc aixecava el teló per inaugurar la II Mostra Nacional de Grups Amateurs de Teatre ITINERA 2022, amb l'obra Un malentès, de Dario Fo, a càrrec de l'Asociación Génesis Teatro de la Peña Fragatina de Fraga.

 

La representació va anar molt bé. Ens vam entendre de seguida amb els fragatins. El teatre estava ple de gom a gom i des de el minut u, les rialles van ser generals i generoses. Els de Fraga ens van dir què s'havien sentit molt a gust i la veritat és què el seu nivell és altíssim. El públic va quedar molt satisfet.


Sergi Guasch Sanahuja - Grup de Teatre Fila Zero - Montblanc

 

Nosaltres vam estar superagust, el públic va ser tot un amor.

Génesis Teatro Peña Fragatina

Actualment...

       Trobada teatre 2

                     

Propers actes

08
/10
A càrrec del grup Magret, de Vilafranca del Penedès. Dins la programació de la II Mostra Nacional de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya ITINERA 2022.

08
/10
Jornades de microteatre KM 0. Es representaràn:

08
/10
Un matrimoni feliç i ben avingut organitza una cita per alseu millor amic, un professor de literatura amb baixaautoestima i insegur amb les seves relacions senti...

08
/10
A càrrec del grup Teiatròlics, de Banyoles. Dins la programació del 1r Concurs de Teatre Amateur M. del Carme Baget de La Pobla de Mafumet. Preus: anti...

08
/10
La importància de ser Frank és un retrat crític, àcid i sobretot còmic de l’alta so...

Veure tots els actes


AITA LOGO