creuStJordi

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Dec
30

Representació El crèdit a la ITINERA 2022

CreditLa sessió dramàtica del Centre Catòlic d'Olot va representar l'obra El crèdit d'en Jordi Galceran, el passat dissabte 22 d'octubre de 2022 a l'Agrupació Congrés de Barcelona.

 

Va anar molt bé. Ens varen acollir de meravella i ens va fer molta il·lusió actuar a Barcelona.

Ferran - Quadre Escènic del Centre Catòlic d'Olot.

Dec
30

VIII Mostra de Teatre de Castellterçol - Escena 42

El grup Nou de Teatre de Castellterçol organitza la VIII Mostra de Teatre Amateur Escena 42. Les representacions es faran durant els mesos de febrer i març de 2023.

Si esteu interessats en participar-hi, poseu-vos en contacte amb en Gaietà Farró al telèfon 666 062 617 i/o al mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Gràcies.

Dec
29

La Central dels Reis a Santa Perpètua

Central reis

El grups Tàndem de Santa Perpètua de Mogoda col·labora amb la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament amb aquesta activitat tan esperada per tots els nens i nenes.
Ses Majestats tornen a Santa Perpètua de Mogoda i aquest any han decidit renovar la seva Central ubicant-la en un espai tan especial com El Vapor Arañó.
L'antiga fàbrica es convertirà en l'encreuament màgic dels tres reis transformant-se en tot un gran centre de distribució de regals. Els infants acompanyats de les seves famílies podran visitar les diferents sales de treball i portar la seva carta per activar-la!
Serà els dies 2, 3 i 4 de gener entre les 17 i les 20 hores.
Les entrades tenen el cost d'un euro i es podran adquirir en aquest enllaç a partir de les 9 del matí del dia 30 de desembre fins al seu exhauriment.
A causa del canvi d'ubicació, La Central dels Reis presenta novetats, el recorregut s'iniciarà a la nova plaça 8 de Març i continuarà als interiors d'El Vapor Arañó.

Registre d'usuaris

Propers actes

28
/01
A càrrec del grup Inestable Ceretana de Teatre, de Puigcerdà. Dins la programació del 49è Concurs de Teatre Premi Pedracastell ...

28
/01
Què passa si cites tot un seguit de persones diverses en un espai tancat? Faran un recorregut des de la infantesa fins a l'edat adulta, on els obstacles, la ince...


28
/01
A càrrec del grup El Cercle de Gràcia, de Barcelona. Venda d'entrades: Entràpolis @EnsAssoc#EnsAssoc...

28
/01
A càrrec del grup Antifaz, de Barcelona. Reserva d'entrades: 690 643 759 (per whatssup de 7 a 10 del vespre). @EnsAssoc#EnsAssoc...

Veure tots els actes


AITA LOGO