Jornada de portes obertes - Dia de l’Associacionisme Cultural Català

Societat La Lliga de Capellades - dissabte 3 de juny de 2023

Jornada de portes obertes, amb motiu del Dia de l’Associacionisme cultural a Catalunya. La Lliga obre les seves portes a tothom per donar a conèixer l’entitat. Durant tot el dia hi haurà diverses activitats culturals, totes gratuïtes.

10:30 Visita guiada a les instal·lacions (teatre, reforma escenari, obres celler…)
12:00 Acte inaugural de les obres, a càrrec dels socis i sòcies més grans i els més joves.
12:30 Vermut amb la junta al Saló Rosa: us convidem a compartir opinions, punts de vista i suggeriments sobre el present i el futur de la nostra entitat.
17:00 Tallers infantils de cultura popular al pati, dirigits per Lourdes Busquets (El Taller), on farem Dibuix sobre bossetes, Joc de tres en ratlla de gegants i capgrossos, i Collage d’un plat típic.
21:00 Sopar popular al pati (botifarra, mongetes, pa, postres i beguda). 12€ socis, 15€ no socis. Inscripcions online a societatlalliga.cat, al mòbil 722673649 o bé els dimarts de 17h a 19h al despatx. Data límit dimecres 31 de maig.
22:00 Concert al pati: Grup Clandestins. Un quartet format per Carla Mateo (veu i percussió), Àngel Laguna (flautes, gralla, sac de gemecs i percussió), Maria (trombó) i Santi Méndez (guitarra). El seu repertori es basa en la música d’arrel tradicional i folk dels Països Catalans i d’arreu del món. Entrada lliure.
23:30 Nit jove a la terrassa: DJ Arnau Batlle. Actualment punxa a discoteques de moda de Barcelona, Costa Brava i a l’Anoia. L’apassiona la producció musical i està implicat en el món de la música des de ben petit. Entrada lliure. Un bon dia per trobar-nos i celebrar que ja som 1390 associats.

I el diumenge dia 4 a les 18:00 al teatre La Lliga  Mag Lari amb l’espectacle de màgia  Strafalari. Socis 15€. No socis 18€. Entrades online a entrapolis.cat i a taquilla el mateix dia a partir de les 18:00 amb targeta. Durada 1h 15min. Organitza: Jos Espectacles i La Lliga. Torna el Mag Lari amb un espectacle Strafalari, perquè el Mag Lari és Strafalari: el seu humor, els seus números, el seu vestuari i en general la seva manera de fer. Un nou espectacle de màgia, carregat de participació i grans il·lusions, que et farà passar l’estona volant!
El dijous 8 de juny La Trama. Conferència-col·loqui. Dijous 8 de juny. 18:00. Teatre La Lliga. Per assistir-hi, cal fer inscripció.
Rosa Rius: Maria Zambrano, l’art i l’artista.
Rosa Rius, professora de la Universitat de Barcelona, especialitzada en la filosofia del Renaixement i en el pensament de les dones al llarg de la història, ens aproparà a la concepció que la pensadora María Zambrano (1904-1991) té de l’art i de l’artista en general, i de la pintura en particular. Destacarà la seva crida a aprendre a mirar (i a escoltar) “con toda el alma, con toda la inteligencia y hasta con todo el cuerpo”, com a element fonamental per viure plenament l’instant.