La Mostra Juvenil

La Mostra de Grups Juvenils de Teatre de Catalunya és una trobada per a joves majors de 16 anys als que els apassiona el teatre i tenen ganes de veure i fer teatre juntament amb altres joves que comparteixen la seva mateixa passió.

La Mostra Juvenil consisteix en un cap de setmana complert amb un munt d’obres de teatre fetes pels grups inscrits a la mostra, amb la finalitat de que aquests tinguin la oportunitat de representar la seva obra fora del seu propi poble, poder mostrar el seu projecte, saber què n’opinen altres joves del món del teatre, a més de poder veure i gaudir de les obres dels altres grups. Si un grup juvenil no té una obra per presentar, es pot inscriure igualment i venir a gaudir de totes les activitats que organitzem.

A més de ser una mostra de teatre també és una mostra de coneixença, d’amistat, de fer xarxa entre joves, de compartir la nostra passió pel teatre. Durant el cap de setmana es duen a terme tot tipus d’activitats per poder gaudir al màxim de la trobada, des de xou i teatre pels carrers del poble per inaugurar la mostra, passant per actuacions i lliçons magistrals realitzades per professionals del món del teatre, fins a una acampada a les afores del poble amb festa, jocs i Dj durant la nit.

El més recomanable és participar de la mostra sencera, dedicar tot el cap de setmana al teatre i a les noves amistats, passar els dos dies en bona companyia i gaudir de totes les activitats i obres de teatre que s’organitzen i es preparen: viure la Mostra Juvenil de principi a fi.

L’any 2024 es celebra a Sant Feliu de Codines. 

Per a més informació sobre la Mostra Juvenil, les bases i el formulari d’inscripció, podeu consultar la web de la Federació de Teatre (https://www.teatreamateur.cat/), contactar amb nosaltres a través del correu de la Federació administracio@teatreamateur.cat o de la Comissió Jove joves@teatreamateur.cat