Éxit de la XX Mostra de Grups Infantils Amateurs de Teatre de Catalunya

La Mostra Infantil va aplegar 300 persones durant tota la jornada de dissabte al Casal Codinenc

Éxit de la XX Mostra de Grups Infantils Amateurs de Teatre de Catalunya
El grup GATU d'Ullsatrell en un moment de la seva representació

150 nenes i nens van participar dissabte de la Mostra de Grups Infantils que enguany ha arribat a la XX edició. Una mostra que ha esdevingut veritable bressol de l’amor dels més petits pel teatre. 

Sis grups federats han representat sengles obres de teatre, aplegant al llarg del dia fins a 300 persones a les butaques del casal Codinenc. 

La primera representació de la Mostra va ser L’arbre dels desitjos, un espectacle de creació pròpia de La Corriola Teatre de la Pobla de Mafumet. Al migdia, el grup Segle XX  de Sant Fost de Campsentelles presentava Ciutat de Verona amb Romeu i Julieta. una adaptació pròpia dle clàssic de Shakespeare. El grup de teatre A la deriva de la Cia Tres Panys, oferia a continuació el muntatge Un regal enverinat d’Adelaida Frías. 

Es feia una aturada per prendre forces, fer un bon dinar, refoçar llaços tot jugant i fent coneixença. 

I a la tarda, va ser el torn dels altres tres grups que conformaven la programació. Els G.A.T.U d’Ullastrell van presentar la seva adaptació de Gerónimo Stilton. La companyia Swings feia també la seva pròpia adaptació d’un musical clàssic: La botiga dels horrors. Per arrodonir la jornada, arribava el torn de Deixalles 81, el grup de Sant Feliu de Codines que van presentar la peça escrita per Josep Canet Saigonotatakai.