Un concert a la Casa Blanca.

Oferta amb un preu especial pels membres de grups federats!

Un concert a la Casa Blanca.
Un concert a la Casa Blanca.

Un concert a la Casa Blanca ha estat dirigida pel nostre company Llorenç Rafecas del grup El Centre de Llorenç del Penedès. 

Entrades a 15 euros per les següents sessions:

- 30 de novembre, 1, 2, 7, 8 i 9 de desembre a les 20.30.

- 3 i 10 de desembre a les 18.00.

Teatre Gaudí. Sant Antoni Ma. Claret, 120.

Com fer la reserva?

Truqueu a la Federació, dieu el vostre nom, grup i nombre d’entrades que voleu. Les entrades es paguen a la taquilla del teatre el dia de la funció escollida. 

Data límit per fer la reserva: DILLUNS 27 de novembre abans de les 14.00. A administracio@teatreamateur.cat

Sinopsi

Dues persones que parlen, que dialoguen. Dues persones que recorden, que s’emocionen, que entren en conflicte. En un espai concret. Un espai i uns personatges. Això és teatre. Si, a més a més, hi afegim algú que mira i escolta i s’interessa i s’hi implica i, fins i tot, hi intervé, l’espectacle ja és complert.

A més de ser-ho en el teatre, aquest diàleg és normal a la vida, és clar. Sí? Si aquestes dues persones que dialoguen són dues personalitats públiques, políticament posicionades, que venen de mons diferents, ja no és tan normal, i menys en els nostres dies. I si aquestes dues personalitats tenen coses a dir, idees de fons, conviccions profundes amb la vista posada en les relacions que regeixen la convivència entre els éssers, ja ens trobem amb el que avui és gairebé una raresa. Una raresa que se’n va enrere fins el 1961. Però que ens parla d’ideals eterns.

Si, a més, la representació se’n va i vola cap a l’espai de la ficció, si posa en escena situacions impossibles que generen rèpliques sorprenents, si, a més de dos actors posats a la pell dels dos personatges, tenim una actriu que és alhora personatges molt diversos i espectadora, ja tenim tot el teatre. Teatre que enganxa, que planteja interrogants, que ens fa pensar. Teatre amb majúscules.

Això és Un Concert a la Casa Blanca. Pau Casals i Kennedy que es troben i parlen. I diuen. I miren més enllà. I viuen situacions impossibles. I ho fan dalt d’un escenari. I els podem sentir. Kennedy i Pau Casals. Dues personalitats fortes i convençudes que es van asseure per parlar cinc minuts i en van parlar més de cinquanta. Escoltem-los i revisquem-los.