Nota de Premsa 33a Roda de Teatre de l’Alt Penedès

33 actuacions dins de la Roda

- La GATAP (Grups Amateurs de Teatre Alt Penedès) penja de la Federació de grups amateurs de teatre de Catalunya. Conté 22 grups federats a l’Alt Penedès, dels quals 12 participen enguany a la Roda. A més participen 2 grups federats més de fora la GATAP (que sí formen part de la Federació de Catalunya) que cobreixen actuacions que no podíem assumir.
- Aquest passat diumenge 15 d’octubre a Cal Rubió vam donar tret de sortida a la 33a Roda de teatre a l’Alt Penedès, amb l’obra ‘Sota teràpia’ del grup Bell-Lloc de Sant Pere de Ribes, un dels grups convidats. La cloenda serà el diumenge 14 d’abril, passat setmana santa, a La Múnia.
- Aquest any, i coincidint amb el número de Roda (33a), gaudirem de 33 actuacions, rècord d’actuacions en una Roda. Com a novetat dir que la Roda torna a La Granada, on feia molt temps que no s’hi anava. I Olèrdola torna a acollir 6 actuacions al municipi.
- Dels 12 grups que participaran a la Roda 8 estrenen obra nova. 5 textos son de creació pròpia, entre ells ‘Projecte Mir’, un encàrrec de l’ajuntament d’Olèrdola per tancar la celebració dels actes dins l’aniversari (1000 anys) de la figura històrica de Mir Geribert.
- Gràcies als ajuntaments i als locals per continuar creient en el teatre amateur i en la cultura en general. La GATAP vol agrair molt l’esforç i la implicació dels ajuntaments de la comarca i del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. També al públic fidel, als joves que venen al teatre i el públic que ve per primera vegada.