Ofertes teatre

Teatre Dau al Sec

Aquí teniu les properes ofertes què ens ofereix Punt de Fuga per anar al Teatre Dau al Sec.

LAS NOCHES MALAS DE AMIR SHRINYAN (del 2 al 12 de novembre)

Amir Shrinyan, un jove d'Orient Mitjà, cerca refugi a Europa al·legant asil polític per homosexualitat. No obstant això, ningú vol creure-li. Ell sembla adoptar sempre la forma que desitja qui té davant. Qui és realment? És homosexual o menteix al llarg de tota l'obra? Si es demostra que no ho és serà immediatament expulsat d'Europa. Però en cas de ser-ho, al seu país li espera la presó o la mort.
Un ambigu triangle amorós podria conduir-li a l'obtenció dels seus papers o a una situació sense sortida. On comencen les seves emocions i on el seu interès? On comença l'amor i on la possessió? Una nit després d'una altra en els submons d'una gran ciutat, Amir Shrinyan lluitarà per sobreviure i, amb sort, per viure.

Col·loquis postfunció:

Divendres 3 de novembre "Trànsits per les males nits?" amb la companyia, moderat per Eva Hibernia, autora i directora.

Dijous 9 de novembre "L'asil per orientació sexual, avui. Una progressió dramàtica?" amb Sonia Ros, documentalista i activista, moderat per Mercè Managuerra, actriu i directora artística de Dau al Sec, i la companyia.

Horari de funcions a les 20h i diumenge a les 19h. (C/ Salvà, 86, Barcelona).

Més informació: https://www.daualsecartsesceniques.cat/programacio/noches-malas-amir-shrinyan

LA MÀGIA LENTA (del 15 al 19 de novembre)

Un home de 40 anys diagnosticat erròniament d’esquizofrènia i que de nen va patir abusos. En lluita constant amb si mateix, busca el camí de la veritat. Vol fugir del dolor però tem la descoberta de la seva veritable història. L'acompanyarem a desenterrar les seves tràgiques reminiscències, a descobrir qui és, quina ferida soterrada el pertorba i a recórrer el desolat camí de la submissió.
Una història contundent, necessària i útil que posa sobre la taula un dels temes tabús històrics de la societat, l’abús dels adults envers als infants. Però també posa en qüestió els diagnòstics psiquiàtrics i l’abús de poder. Amb un equilibri entre brutalitat, subtilesa i contundència, l’autor Denis Lachaud sacseja el públic i li proposa obrir el ulls per poder col·laborar en destapar silencis.

Horari de funcions a les 20h i diumenge a les 19h. (C/ Salvà, 86, Barcelona).

Més informació: https://www.daualsecartsesceniques.cat/programacio/magia-lenta 

Recordeu què el preu dels espectacles què facin en aquest teatre serà de 12,00 €. Heu de fer les reserves a travès del mail de la Federació  administracio@teatreamateur.cat  posant nom persona, nom del grup i quantes localitats voleu. Nosaltres faren les reserves i les entrades les pagareu a la taquilla el mateix dia de la funció.