Ofertes teatre

Sala Beckett

Ofertes teatre
Ofertes teatre

El lector por horasd’en José Sanchis Sinisterra
Direcció: Carles Alfaro

Amb: Pep Cruz, Pere Ponce i Mar Ulldemolins

Del 27/09/2023 al 29/10/2023

Sinopsi
Un home de negocis (Celso), la filla del qual (Lorena) ha perdut la visió, contracta un lector per hores (Ismael) perquè li llegeixi en veu alta textos del repertori literari universal. L’encàrrec requereix la màxima neutralitat enunciativa per part del lector, però la força poètica dels textos escollits i la situació mateixa, duen els tres personatges a un laberint emocional incontrolable.
A poc a poc, la peça s’endinsa en un pervers i enigmàtic joc metatextual, en el qual s’entremesclen els límits entre realitat i ficció. Qui llegeix a qui? Quines intencions amaga cada text? Quina és, en realitat, la veritat de l’argument?
Ellector por horas, que trasllada a la ficció algunes de les pressuposicions teòriques de l’estètica de la recepció, és un dels textos més rellevants de l’obra de José Sanchis Sinisterra, autor i pedagog, Premio Nacional de Literatura i fundador de la Sala Beckett.
Aquest espectacle forma part de la Tardor Sanchis. Una tardor d’espectacles, lectures i activitats sobre la figura de José Sanchis Sinisterra i la seva influència en el teatre català i espanyol contemporanis.

PROMOCIÓ

Clica al següent enllaç: https://salabeckett.koobin.cat/?referer=YGdgYHBicHxzUXBqeXd7d3dlZn9hSWt3cmtxbmdJKCIl

(Important! La promoció només és accessible des d'aquest enllaç!)

Tria el dia que vulguis venir, selecciona les teves localitats i introdueix el codiSanchisSinisterra i gaudiràs del descompte!

PREU REAL 23€ - PREU AMB DESCOMPTE: 17€