Nota de premsa

Èxit en la lectura dramatitzada “Abans que arribi l’alemany” de Marta Barceló

Nota de premsa
Nota de premsa

-Una proposta del Grup del Teatre Principal de Valls, pel dia Mundial de l'Alzheimer.
-Una cinquantena de persones van gaudir del text que el GTP va llegir al claustre del sòcio-sanitari del Pius Hospital de Valls.

            El proppassat dijous 21 de setembre, coincidint amb la celebració del Dia mundial de l'Alzheimer, és d'una cinquantena de persones es van aplegar al Pati dels Tarongers del Pius Hospital de Valls, per gaudir de la lectura dramatitzada de l'obra "Abans que arribi l'alemany" de la actriu, escriptora, dramaturga i guionista Marta Barceló.
            L'obra, que és un relat valent, decidit i vitalista, sobre la malaltia d'Alzheimer, amb una dona al centre, va deleitar als assistents al llarg de l'hora que va durar l'acte; apropant-los a les diferents etapes del dol que suposa el diagnòstic i l'acceptació de la malaltia.
            Una dotzena de membres del Grup del Teatre Principal i posada en escena minimalista, va ser suficient per colpir i emocionar al públic present d'una manera simpàtica i amena al llarg de la lectura, on s'alternaven escenes que mostraven les pors, la ràbia, la tristesa i el desig de viure i estimar, de la protagonista, sempre amb optimisme i tocs d'humor.
            Tant el públic assistent com el mateix GTP, van fer una valoració molt positiva de l'acte; sobretot, pel que fa a la cohesió del doble objectiu social i sanitari, més enllà del cultural.
            Un inici de curs molt potent a Can GTP, que arriba farcit de sorpreses i novetats que aniran desvetllant al llarg d'aquest darrer trimestre de l'any.