Promoció Liceu

Coppél-ia

Promoció Liceu
Promoció Liceu

Us comuniquem una proposta que ens ha fet arribar El Liceu per aquest cap de setmana, i pensem que pot ser molt interessant per a totes les federacions. Es tracta d’una promoció exclusiva: COPPÉL-i.A amb Les Ballets de Monte-Carlo. A un preu especial de 30€ i a la platea del teatre.
Sota la direcció del prestigiós coreògraf Jean-Christophe Maillot, el Liceu us presenta una relectura futurista de l'emblemàtic ballet Coppelia. Aquesta obra clàssica pren vida d'una manera totalment innovadora i fascinant. Un espectacle sorprenent que desafia l'amor humà amb la intel·ligència artificial. La perfecta combinació entre la tradició i la modernitat, el sentiment i la tecnologia, us deixarà sense alè.

  • Quan: 29 i 30 de juliol
  • Horaris: Consulteu els horaris a liceu.cat
  • Preu: Per només 30 €, podeu adquirir les vostres Localitats a la platea del Liceu (zones 2 i 3) amb el codi de descompte COPPELIA30ESTIU (tria la tarifa DANSA ESTIU)
  • Entrades: Aprofiteu aquesta oportunitat i compreu les vostres entrades ara mateix en el següent enllaç: https://liceubarcelona.cat/ca/temporada-2022-23/dansa/coppel-ia