La Junta Directiva tanca la temporada a Girona

La Junta Directiva s’ha reunit a Girona per treballar temes consolidats i propostes noves (llegiu més).

La Junta Directiva tanca la temporada a Girona
La Junta Directiva tanca la temporada a Girona

Girona ha acollit la darrera reunió d’aquesta temporada de la Junta Directiva.

Volem destacar que hem centrat el treball en tres grans àrees: La Mostra, La Trobada i un futur projecte Erasmus, del que vàrem fer esment a l’Assemblea. 

En quant a La Mostra, hem actualitzat les bases i els processos d’inscripció tant per a participants com per a visitants. Volem destacar que avançarem les dates per presentar propostes amb l’objectiu de definir la programació setmanes abans. L’actual gestió dels espais on actuar i dels allotjaments per a més de mil persones requereix que fem tot el possible per fer-ho senzill alhora que ben pautat amb unes instruccions molt ben definides.

Els dies 7 i 8 d’octubre Lleida ens acollirà a tots els grups per gaudir de La Trobada. La coordinadora de les terres de Lleida n’és l’organitzadora. Moltes ganes de teatre, gresca i, com no, amistat. Anteriors coordinadores que han organitzat aquestes trobades van explicar com les van preparar i els organitzadors d’enguany van tenir la oportunitat de compartir els passos previs que estan fent . De tot plegat estem segurs que en sortirà una que recordarem. 

Demanarem fons europeus dins el programa Erasmus per portar a terme la creació d’una obra de teatre amb quaranta joves de grups de la FNCTA Midi-Pyrénées i de la nostra Federació.  “Artstranspirineus” -així l’anomenem- ha de tenir una visualització i posada en escena important, s’han de realitzar diverses representacions totes elles amb el màxim nivell. La Federació assumeix el paper de coordinador. El projecte està dissenyat; ara cal treballar per obtenir els ajuts.

La decisió de convocar la comissió del Congrés per fer seguiment dels acords presos, la internacionalització de la Federació amb les assemblees generals d’AITA/IATA i CIFTA van ser punts que també es van tractar. Tot plegat fa que els grups amateurs de teatre confïin en la Federació i que aquesta creixi en nombre!

És el desig de la Junta el de celebrar reunions i trobades arreu del territori, d’escampar-nos, obrir-nos. Així, aquesta temporada hem anat a treballar a Les Gunyoles i a Girona. Engegarem la propera amb, de nou, una reunió a Fals. 

Totes aquestes reunions de junta reben el suport de les coordinadores territorials.