Balanç molt positiu de la 3a Mostra TASQ

Sant Quirze del Vallès

Balanç molt positiu de la 3a Mostra TASQ
Balanç molt positiu de la 3a Mostra TASQ

Estem tancant la carpeta de la 3a edició de la Mostra TASQ mentre ja tenim avançada la de la 4a.
Abans de tancar-la de tot volem compartir algunes dades que ens fan estar molt satisfets de la temporada 2022-23. Són aquestes.
Alliberats completament de la Covid-19 i de la restricció dels aforaments, per primer cop hem pogut disposar de les 200 localitats de la Patronal a cada sessió. La obra inaugural i les 7 obres amateurs de la Mostra TASQ fan un total de 8 obres amb un potencial de 1.600 espectadors. Doncs hem tingut 1.418 espectadors, la qual cosa representa un 89% d'ocupació de l'aforament. Això vol dir que és el cop que la nostra oferta teatral ha arribat a més gent.
La venda de l'abonament de temporada també ha estat més alt que altres anys. N'hem venut 48. Prop d'un 25% de l'ocupació de la Patronal, no és cap mala dada.
També la nota que atorga el públic a les obres ha estat d'un 8,51 sobre 10. Això consolida també aquest any la valoració mitjana prop del l'excel·lència.
Gràcies a tothom que ha ajudat a refermar el projecte teatral de la Mostra TASQ. A les companyies, als espectadors, als voluntaris que la fan possible i a les ajudes de l'Ajuntament i la Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre del Vallès.
Finalment una data a tenir present. El pròxim 24 de setembre farem la inauguració de la temporada amb la presència de les 7 companyies que formaran part de la 4a edició i amb l'estrena d'una obra professional de primera categoria, com volem que sigui tradició a partir d'ara. L'any passat va ser L'oreneta i aquest any també serà per no perdre-se-la.