Lliurament dels premis Arlequí

Dins l’Acte Central de La Mostra, de nou es van lliurar els guardons. Aquest any amb l’assistència del Molt Honorable President de la Generalitat, Sr. Pere Aragonès.

Lliurament dels premis Arlequí
Lliurament dels premis Arlequí

-Premi Arlequí a l’Entitat a la Societat Cultural Esportiva i Recreativa de l’Ametlla de Mar, institució ben viva amb més de mil socis, present en totes les festes, esports i activitats cultural de la seva població des de la seva creació l’any 1968.

-Premi Arlequí a la Persona a Fèlix Puig i Carbonell qui, des dels quatre anys, trepitja escenaris i gestiona entitats com l’Ateneu de Cultura de l’Hospitalet de Llobregat que actualment presideix.

-Premi Arlequí al ProfessionalEnric Majó i Miró, un dels rostres més popular de l’escena catalana qui va iniciar la seva vinculació amb el món de l’espectacle a l’Esbart Dansaire de Rubí, fundant companyia pròpia als anys setanta. Recentment hem gaudit d’una masterclass d’interpretació en el marc d’Escena Penedès.

-Premi Arlequí al Grup Infantil i Juvenil al Grup La Trapa de l’Agrupació Congrés de Barcelona, nascut fa seixanta-set anys, amb l’objectiu d’iniciar als nois i noies en el món del teatre, assegurant, també, el futur de l’entitat.

-Premi Arlequí Menció Especial a Josep Rossell i Méler, per ser qui visiona, des de fa prop de deu anys, les propostes que presenten els grups que volen participar a La Mostra Nacional de Teatre Amateur.