Premis Arlequí

Aquest any, en la seva 21a edició, es lliuraran de nou dins l’Acte Central de La Mostra. Diumenge 30 a les dotze del migdia.

Premis Arlequí
Premis Arlequí

El jurat dels Premis Arlequí que la Federació atorga anualment, i a proposta de grups i coordinadores, ha decidit guardonar a les següents persones i entitats:

-Premi Arlequí a l’Entitat a la Societat Cultural Esportiva i Recreativa de l’Ametlla de Mar, institució ben viva amb més de mil socis, present en totes les festes, esports i activitats cultural de la seva població des de la seva creació l’any 1968.

-Premi Arlequí a la Persona a Fèlix Puig i Carbonell qui, des dels quatre anys, trepitja escenaris i gestiona entitats com l’Ateneu de Cultura de l’Hospitalet de Llobregat que actualment presideix.

-Premi Arlequí al Professional: Enric Majó i Miró, un dels rostres més popular de l’escena catalana qui va iniciar la seva vinculació amb el món de l’espectacle a l’Esbart Dansaire de Rubí, fundant companyia pròpia als anys setanta. Recentment hem gaudit d’una masterclass d’interpretació en el marc d’Escena Penedès.

-Premi Arlequí al Grup Infantil i Juvenil al Grup La Trapa de l’Agrupació Congrés de Barcelona, nascut fa seixanta-set anys, amb l’objectiu d’iniciar als nois i noies en el món del teatre, assegurant, també, el futur de l’entitat.

-Premi Arlequí Menció Especial a Josep Rossell i Méler, per ser qui visiona, des de fa prop de deu anys, les propostes que presenten els grups que volen participar a La Mostra Nacional de Teatre Amateur.