Pel·lícula homenatge a 100 anys de Pastorets a Sant Feliu de Llobregat

Centre Parroquial de Sant Feliu de Llobregat

Pel·lícula homenatge a 100 anys de Pastorets a Sant Feliu de Llobregat
La tragèdia dels Pastorets

Bon dia companys,

Adjunt us faig saber per els que no en teniu notícies, que estem fent una pel·lícula que vol ser un homenatge a 100 anys de Pastorets a Sant Feliu de Llobregat i a tots els actors, actrius, directors, tècnics i col·laboradors de tota mena, no solament de Sant Feliu de Llobregat, sinó també de tota Catalunya on la tradició teatral és molt antiga i cada dia de més qualitat.
Fa aproximadament 4 anys vam anar a parlar amb Ramón Folch i Camarasa, (fill d'en Josep Maria Folch i Torras) que als seu 91 anys ens va rebre amb molta cortesia i amabilitat. Li vam explicar el projecte de la pel·lícula, que es faria íntegrament per aficionats, i li vam prometre de mantenir l'esperit del seu pare encara que fent variacions en el text i la forma (perquè el traspàs a llargmetratge de cinema així ho demana) i que actualitzarem el llenguatge i gags.
Malauradament En Ramon Folch i Camarasa ens va deixar al cap d'un any i no podrem gaudir de la seva presència quan haguem acabat de filmar i es pugui estrenar.
Tot i així vam tenir entrebancs, com tothom, per la COVIT-19 que ens va fer retardar tots els plans durant uns dos anys i mig.
Ara finalment entrem en el període previ a la gravació que començarà, salvant altres possibles entrebancs, aproximadament abans del pròxim estiu.
És per això que necessitem suport econòmic, tot i que des del nostre Ajuntament, el qual ha tingut molt bona acollida pel projecte i ens ha ofert algun suport econòmic i també logístic i de gestió de permisos, però encara no és suficient; doncs com podeu saber les entitats que ens dediquem al mon de la Cultura com ara El Centre i que som sense ànim de lucre, sempre anem a remolc d'ajuts de les administracions i de la gent particular.
Ara de moment us demanem que ens vingueu a veure amb La Tragèdia dels Pastorets, els dies 14, 15 i 16 d'abril al Teatre El Centre, ja que tota la recaptació es destinarà a les despeses que tenim al produir la pel·lícula que son moltes i serà una forma de col·laboració prou divertida.
La Tragèdia dels Pastorets és una obra produïda únicament per entretenir i divertir-se... o no, per riure o per plorar i sobretot perquè passeu una bona estona...o no.
Adjunt us enviem el cartell perquè sabeu dies, hores i com comprar entrades i a l'hora us demanem que en feu difusió entre els vostres contacte.
En qualsevol cas, gràcies anticipadament per la vostre col·laboració i atenció.

Salut pastors,

Bernat Casanovas Rius  –  bernatcr@gmail.com