Representació Talia i el periodista a Rajadell

Talia RajadellTalia i el periodista una obra de Guido dei Matiolli, reporesentada pel grup Magma 211 La Serreta de Valldoreix dins el marc de la II Mostra Nacional de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya ITINERA 2022, a La Sala de Rajadell.

Diumenge passat a Rajadell vam poder gaudir de l'obra Talia i el periodista del grup Magma 2011 La Serreta. Ens vam sorprendre amb el talent d'uns actors molt joves i alhora professionals que ens van fer passar una bona tarda. Cal remarcar la gran feina d'organització d'en Quim i senyora. Vam estar encantats! 

Mireia Puig - La Sala Rajadell

 

Vàrem fer com sempre què ens és factible i vàrem visitar el teatre el dia 8 de setembre, per veure l'espai i poder adaptar l'obra el més adequadament possible a les condicions del teatre en qüestió. Ens esperaven i ens van ensenyar fins al més mínim detall.
El dia de la representació a les 11 del matí ja estàvem en el local i vàrem treballar de costat amb el Sr. Ricard Cucurell que no es va separar de nosaltres, excepte per anar a dinar amb la seva família. A les 5 de la tarda ja estàvem treballant de nou amb el Sr. Cucurell per acabar d'enllestir els últims detalls.

Magma 2011 La Serreta