Representació Revolta de bruixes a la ITINERA

Revolta bruixes

Diumenge 25 de setembre a les 5 de la tarda, el grup Espiral de Valldoreix va representar l'obra Revolta de bruixes, de Josep M. Benet i Jornet, a l'Unió Casal Gelidenc de Gelida, dins la II Mostra Nacional de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya ITINERA 2022.

El grup de teatre ESPIRAL de Valldoreix va representar la seva obra REVOLTA DE BRUIXES, adaptació teatral de l'obra d'en Josep M. Benet i Jornet, al Saló d'Espectacles de la Unió del Casal Gelidenc, el passat diumenge 25 de setembre, a les 17:00 hores, amb una assistència de públic d'unes 50 persones. 

Des de la nostra entitat, l'entesa amb la companyia de seguida va ser total i absoluta. A més a més, la seva posada en escena va ser esplèndida. Vam gaudir d'una representació amena i distreta i volem posar també en consideració les alabances que hem rebut per part del públic assistent, tant per la feina per la companyia Espiral, com per la pròpia celebració de la II Mostra Itinera 2022.

Joan Pérez Casamitjana - Unió del Casal Gelidenc - Gelida

 

El passat 25 de setembre el nostre Grup de teatre Espiral va actuar al poble de Gelida, a la sala de l’Unió casal Gelidenc.
Un lloc acollidor on ens varen atendre força bé, només amb la desavantatge d’haver de desmuntar escenari amb poc temps perquè després actuava una orquestra pel ball que organitzava el casal d’avís.
Referent als temes tècnics i escenogràfics destacar la seva amabilitat i col·laboració.
Resumint, una bona vetllada amb no massa públic, ja que molts dels socis del casal estaven d’excursió.
Moltes gràcies a Gelida i a la federació per la seva organització.

Grup de teatre Espiral.