Grup de Teatre Amateur ofereix el seu espectacle: Made in Clarió

El grup Les Fepipes ofereix el seu espectacle de creació pròpia Made in Clarió. Si esteu interessats en programar-ho poseu-vos en contacte amb l'Helena Sanglas al telèfon 679 173 152 - mail lesfepipes@gmail.com  - Instagram: @les_fepipes 

Sinopsi: Com reaccionem quan no es compleixen les nostres expectatives? De quinamanera la indústria de la publicitat pot modelar el nostre estil de vida? Perquè el capitalisme no és tan diferent d’un culte religiós?
La combinació diària de tots aquests elements ens obliga a buscar unacoherència a les nostres idees, creences i emocions, però alhora també potesdevenir una màquina de construir falses promeses que ens aboca a unabuidor i depressió constant.
Una periodista que treballa tretze hores diàries a un call center o una profetaa qui Jesucrist ha deixat plantada. Ambdues experimenten el sotrac queprovoca la falta de concordança entre expectativa i realitat. Made in Clariós’inspira parcialment en el llibre When profecy fails de Leon Festinger, ideòlegde la teoria de la dissonància cognitiva, un fenòmen social que necessitaremresoldre per evitar la frustració crònica. Autoenganyant-nos, si fa falta.

Qui som Les Fepipes? Som un col·lectiu de teatre amateur en evolucióconstant. Estimem les arts escèniques que posen lamirada en la crítica social. Representem unageneració que pràcticament no ha conegutl’estabilitat, que vivim en una estat perpetu de canvi iadaptació. Aquesta “inestabilitat” abarca molts sentitsde les nostres vides i ens hem acostumat a abraçar-la.
Per això, tot i que naixéssim el 2015 a Barcelona comLes Philippes, de la mà de la directora Helena Escuté,el 2022 ja no podem dir que som les mateixes. Nonomés perquè literalment hi ha hagut una rotació demembres dins el grup, sinó perquè les nostresinquietuds artístiques, personals i polítiques tambéhan evolucionat. Les Fepipes, doncs, és una variaciódel nostre primer nom que vol representar aquestatransformació continua.

Fitxa tècnica:
Durada 80 minuts
Idioma Català i Castellà
Gènere S'atira social

Necessitats tècniques:
Mida escenari 5 x 5 (mínim)
Il·luminació: 12 PC i 2 retails
So: equip de so de la sala
Material audiovisuals: pantalla i projector
Muntatge: 3 hores
Desmuntatge: 1 hora