Dia Mundial del Teatre (Coordinadora Alt Penedès)

TAT es rifa un home

 

 

TAST de Teatre Breu, al Teatre Municipal Cal Bolet, el Dia Mundial del Teatre.

La Coordinadora GATAP vol celebrar el DIA MUNDIAL DEL TEATRE, amb més força que mai, el proper dissabte 27 de març de 2021, a les 19 h. Davant de tanta incertesa, ara que està tot sota sospita, amb la necessitat d’estar més junts que mai, amb el desig de fer pinya, de no perdre ni la identitat ni la dignitat, la Coordinadora GATAP (Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès) amb la complicitat de la FGATC (Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya) i l’ajut i col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, proposa un TAST de Teatre Breu. A les 19 h, lectura del Manifest del Dia Mundial del Teatre, a càrrec del grup ATTREZZO de Vilafranca. I a continuació tres grups de teatre representaran les següents obres:

CIA es grata una parellaTaller d’Assaig Teatre-TAT, de Vilafranca, presentarà l’obra RUNES d’en Valeri Laguna. I ES RIFA UN HOME de Rosa Maria Arquimbau.

LES ESCOLES GELIDA TEATRE, de Gelida presentarà: PÀNIC ESCÈNIC de Jordi Pujol. I EL MOBLE d’Irene Puig.

La Companyia es grata, de Can Rossell de Subirats, presentarà: UNA PARELLA…MODEL? De Jose Bielma.

Per desterrar la por, ara toca ser més actius que mai, omplir els teatres, tots els teatres! Els de proximitat, també! La cultura és segura, la cultura ens alimenta l’ànima.

Per reservar entrades per whatsapp al 607208300 i per email a sella1975@hotmail.com

Si no, la taquilla estarà oberta a partir de les 18 h. Els preus són els següents: joves fins a 30 anys, jubilats i aturats: 3 €. Entrada general: 5 €