Suspès el 41è Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda de Mar

Suspès el 41è Concurs de Teatre Premi

Vila de Pineda de Mar

La Junta del Centre Cultural de Pineda, d’acord amb la comissió organitzadora del Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda de Mar, han acordat suspendre el 41è Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda de Mar que havia de celebrar-se del 28 de febrer al 28 de març.
Amb les noves mesures adoptades pel Govern, el confinament municipal avui, i comarcal demà, no permeten el desplaçament dels grups, ni tampoc poder trobar-se els vespres per poder assajar les seves obres, ja que el toc de queda és a les 22h.
Els grups escollits per participar en aquesta edició venien de Granollers, Puigcerdà, Tona, Capellades i Santa Perpètua de la Mogoda, i alguns d’ells, en els darrers dies, ens han manifestat el problema per assajar els muntatges adequadament.
Davant d’aquesta situació, i com alternativa, el Centre Cultural està treballant en la programació d’una sèrie d’espectacles de cara als mesos de març i abril (Primavera Cultural) que farem pública la setmana vinent. Serà una programació engrescadora, amb grups de teatre professional, aficionat, musical, teatre de text i teatre familiar.

Moltes gràcies i esteu atents a les nostres xarxes socials la propera setmana!

Centre Cultural i Recreatiu
Pineda de Mar, 3 de febrer de 2021.