La central dels reis de Santa Perpètua de Mogoda

central reis

La Central dels Reis ????????????
Afortunadament, malgrat aquests temps tant difícils, els Reis Mags d’Orient han escollit novament Santa Perpètua per a muntar un dels seus centres de logística de regals! Sempre s’hi han trobat molt ben acollits i per això no volen renunciar instal·lar-hi la tradicional Central dels Reis els dies 2, 3 i 4 de gener de 17 a 21 hores. Demanen, però una mica de paciència alhora de portar la carta ja que hi haurà alguns canvis de funcionament…

ELS INFANTS SÓN LA PRIORITAT
Aquest any, donades les circumstàncies, La Central dels Reis acollirà un nombre menor de visitants a l’habitual. L’objectiu principal de la Central serà donar màxima prioritat als infants i per aquest motiu, l’entrada dels adults serà limitada, únicament, a un adult per grup de convivència.

ENTRADES ONLINE I GRUPS DE CONVIVÈNCIA
Les entrades són gratuïtes i es podran adquirir a través del web de l’Ajuntament de Santa Perpètua a partir de les 8 del matí del mateix dia que s’hi vol assistir. L’entrada la podrà adquirir únicament 1 adult que podrà assistir amb 1, 2 o 3 infants, en funció de la seva unitat de convivència. Cada entrada representarà un grup de convivència que en tot moment haurà d’estar junt sense barrejar-se amb els altres grups.
Les entrades tindran un horari d’accés i per aquest motiu es demana puntualitat. És recomanable que el grup de convivència arribi 15 minuts abans del seu torn per poder validar l’entrada. En cas de no arribar a l’hora es perdrà el torn i caldrà reservar una nova entrada. Es recomana portar l’entrada descarregada al mateix mòbil o bé ensenyant el correu electrònic.

OBLIGACIONS PER ENTRAR A LA CENTRAL
Recordeu que l’accés a La Central dels Reis és podrà realitzar únicament amb la mascareta posada, aplicació gel hidroalcohòlic a l’entrada i sempre respectant la distància de seguretat entre grups de convivència.

UNA BÚSTIA REIAL PER PORTAR LA CARTA
L’exterior de La Central dels Reis comptarà amb una bústia reial on tots els infants que no puguin o vulguin entrar a la Central hi puguin dipositar les seves cartes que seran recollides cada dia pels treballadors/es de les instal·lacions i entregades a Ses Majestats els reis d’Orient.

Res més! Només recordar-vos que La Central de Reis és una activitat que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i que compta amb la col·laboració del grup de teatre Tàndem. Ens veiem els dies 2, 3 i 4 de gener de 2021, de 17 a 21 hores, a La Granja, Espai Cultural Accés Pati del Galliner

Com arribar-hi