La Jornada - 27 al 30 de novembre

Cartell La jornada OK

El que havia de ser i el que finalment és!

Sí! quin any! quins mesos estem vivint. El que havia de ser una trobada a Fals, al Bages, on ens havíem de reunir per passar un dia junts, unes hores de teatre, veient representacions breus de diferents grups, un dia de conviure plegats després de tants mesos de no trobar-nos, ha esdevingut de nou, una festa virtual. I tot i ser virtual, parlem de festa perquè ho és: hem superat obstacles, confinaments, restriccions i, sempre seguint les normes, hem pogut  organitzar el que hem anomenat La Jornada, la primera trobada de teatre breu. 

La Jornada neix fruït dels canvis que tots ens hem vist obligats a fer donada la pandèmia. La Federació també ha canviat i ha reformulat activitats per convertir-les en propostes per adequades a la situació, entretingudes per a tots i que ens siguin alhora interessants i amenes. Dotze grups ens havien de presentar les seves actuacions basades en texts de creació i escriptura originals, una darrere l’altre i, en acabar la jornada,   els assistents podien escollir quina de les propostes els havia agradat més. 

Ara, la Jornada serà virtual: tindreu al vostre abast els vídeos de cadascuna de les propostes durant un cap de setmana llarg, els dies 27, 28, 29 i 30 de novembre a la nostra pàgina web (www.teatreamateur.cat) i també un formulari per a emetre els vostres vots. Us animem a fer-ho! Gaudiu del nostre teatre, el que fem els amateurs. Escoltem els texts i mirem les interpretacions. 

Endavant amb la Jornada! Benvinguda a la vida de la Federació! Ben trobats tots i totes!