Comunicat Teatre Sant Vicenç - COVID

S. Vicen

Desafortunadament, un cop més, ens veiem obligats a posar-nos en contacte amb vosaltres per comunicar-vos noves afectacions en el funcionament normal del nostre Centre. En compliment a les restriccions anunciades en les darreres hores pel Procicat, ens veiem forçats a tancar des d’avui el Centre durant dues setmanes. Com a conseqüència, les representacions previstes pel dissabte 7 i el diumenge 8 de novembre de No sé què vull ser i La Caputxeta Vermella queden anul·lades. Les entrades adquirides per aquestes funcions podran bescanviar-se a la taquilla un cop reobrim les nostres instal·lacions. De la mateixa manera, tots els assaigs i activitats previstes (incloent-hi l’Esplai i el Taller) també queden anul·lades en virtut a aquestes noves restriccions imposades per les autoritats del país.
Aprofitem aquest espai per reivindicar un cop més que la cultura és segura. El sector ha fet un esforç encomiable per adaptar-se a la nova situació, seguint uns unes mesures molt més estrictes en comparació a les decretades per altres àmbits. Les xifres demostren amb escreix l’efectivitat d’aquests protocols adoptats pel món de la cultura. Tot i això, i malgrat la seva esbombada declaració com a “bé essencial”, la cultura es veu obligada a tancar immerescudament les seves portes de nou.
Esperem que aquesta aturada sigui
curta i ben aviat el teló del nostre escenari torni a pujar, demostrant, una vegada més, que la cultura és i serà sempre segura.

Teatre Sant Vicenç - Sabadell