TNC suspèn 8 representacions durant 15 dies

TNC

Després de les mesures preses per la Generalitat de Catalunya respecte a la situació de la COVID-19, el Teatre Nacional de Catalunya suspèn vuit representacions durant 15 dies a partir de demà divendres. Les funcions suspeses són:
La dona trencada, de Simone de Beauvoir amb direcció de Francesca Piñón. Del 30/10/20 a l'1/11/20 a la Sala Tallers.
Malditas plumas, de Sol Picó. Del 5/11/20 al 8/11/20 a la Sala Petita.
Solitud a Stromboli. Somnis, signes i símbols, de Rosa Delor i Núria Casado Gual amb direcció d'Imma Colomer. El 12/11/20 a la Sala Petita.
Els espectadors que han comprat les entrades a través d’internet o telefònicament, rebran automàticament el reemborsament de l’import de la seva compra. Els espectadors que han comprat presencialment a les taquilles del TNC o de Tiquet Rambles, s'hauran de posar en contacte amb les taquilles del TNC a través del correu electrònic  per a la devolució de l'import.
Per altra banda, davant d'aquestes noves mesures i atesa la situació, també de manera preventiva i per adaptar-nos en cada moment a l’aforament més adient de les sales, el TNC finalment no obrirà el segon tram de bescanvi d’entrades
d’abonaments el proper 3 de novembre ni d'entrades generals el proper 8 de novembre. Tan aviat com sigui possible t'informarem de les noves dates.