Nous protocols COVID Teatre Sant Vicenç de Sabadell

S. Vicen

Novament, el Centre ha d'adaptar-se a la canviant situació i a les     restriccions imposades per les autoritats del país. Així doncs, en resposta     a l'establiment del toc de queda, el Centre es veu forçat a tancar les seves portes a les     21h entre setmana. Els assaigs i altres activitats     programades s'han vist obligades a reajustar-se a aquest nou horari. Agraïm     la flexibilitat i la rapidesa amb les que els diferents implicats han     reaccionat, facilitant-nos i molt la feina. D'altra banda, aquest nou decret sí que permet que les funcions teatrals     s'allarguin més enllà d'aquest límit, deixant fins a les 23h el retorn a     casa dels participants en aquestes activitats. No obstant això, ens obliga,     de nou, a modificar     l'horari de les representacions del     dissabte al vespre de No Sé Què Vull Ser. Durant la     durada d'aquest toc de queda, aquesta funció tindrà lloc a les 19:30H.     Recordeu que, en cas que us sigui requerida, haureu de conservar i presentar l'entrada     a l'espectacle com a justificant. Aprofitem l'ocasió per refermar, un cop més, que la cultura en general i el     nostre Centre en particular són espais segurs. S'ha realitzat un gran     esforç d'adaptació a les noves circumstàncies per tal de seguir acostant un     servei essencial, la cultura, a la nostra societat. Per tant, en aquests     temps de temors i incertesa, reivindiquem els teatres i altres espais     culturals com a oasis de gaudi i seguretat.

Nou sistema de compra d'entrades ONLINE   

Mentre preparem una nova plataforma de compra d'entrades on-line (que s'activarà a partir de Pastorets), obrim un nou sistema de reserva d'entrades per a oferir més opcions de compra al nostre públic.

COM HO HE DE FER? 

1) Envia un correu a entrades.santvi@gmail.com especificant: Nom de l'espectacle Dia Nombre d'entrades 2) A continuació t'enviarem un codi de reservaamb el qual disposareu de 24 horesper fer el pagamentamb l'import de les vostres entrades a un compte bancari. IMPORTANT: si passades 24 hores, el pagament no s'ha realitzat, la reserva no serà efectuada. 3) Un cop realitzat el pagament, rebreu la confirmació i podreu recollir les vostres entrades el mateix dia de l'espectacle al Bar del Teatre.

 QUÈ HE DE TENIR EN COMPTE?

Només es podran efectuar reserves de DILLUNS A DIJOUS (els caps de setmana la venda s'efectuarà exclusivament per taquilla). *Si s'envia un correu de reserva divendres o en cap de setmana, aquesta no s'efectuarà fins dilluns, i per tant, pot ser que no quedin entrades. Et recordem que aquest sistema de reserva exclou la possibilitat d'escollir les localitats. No obstant, s'adjudicaran per estricte ordre d'arribada. No s'aplicarà cap comissió.