Coronavirus. Afectacions

És ja per tots conegut l’increment de casos de coronavirus (COVID-19) en els darrers dies. Estem també atents a les instruccions que els diferents departaments del Govern de la Generalitat ens van fent saber i, així, ja s’han pres i es seguiran prenent mesures de prevenció per evitar més contagis.

El Govern ha aprovat tot un seguit d’accions preventives que inclouen la cancel·lació o ajornament de totes les activitats col·lectives amb uns aforaments superiors a les mil persones en espais obert o tancats. També, les activitats organitzades amb aforaments inferiors només es podran dur a terme si es limita l’assistència a un terç de l’aforament per a garantir distàncies mínimes.

Sabem que moltes de les nostres entitats han ja decidit cancel·lar o posposar actuacions i sortides o altre actes que com a grups organitzem.

En el cas dels actes propis de la Federació, seguirem amatents al que les indicacions del Govern ens diguin; però no cal dir que la prudència, l’aturar-se uns dies per atendre el que se’ns demana per contenir la pandèmia, es necessari. Només l’aturarem entre tots si som cívicament responsables.

Així, les activitats com l’Assemblea anual, les celebracions del dia Mundial del Teatre i les diferents mostres, poden quedar afectades. Us en mantindrem informats. Si cal, les planificarem de nou o les tornarem a distribuir al llarg del calendari. Segons l’evolució, poden també ser cancel·lades.

Lamentem molt la situació i esperem que ben aviat puguem reprendre, Federació i els grups que la formem, les activitats. Cuidem-nos entre tots i totes!