El conseller Puigneró visita els Pastorets de Súria

IMG 20200102 WA0013

El passat 1 de gener, els Pastorets de Súria van començar l’any amb la visita del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró i Ferrer. Amb arrels familiars surienques, Puigneró va assistir a la representació teatral la tarda de cap d’any acompanyat de la seva família. Es dóna la circumstància que el seu pare havia representat el paper de Simeó a Súria cap a la dècada del 1960, i que el seu avi va ser -durant un temps- el porter de la mateixa sala de teatre.
En el moment de les cobles d’en Lluquet i en Rovelló, l’actor que interpretava el paper de Lluquet, va cantar-ne una agraint la visita del conseller.
En acabar l’espectacle, Puigneró va pujar a l’escenari per dirigir unes paraules a tots els assistents i participants de l’espectacle. Va recordar les nombroses vegades que havia vist els Pastorets de Súria “quan era petit” i ja de més gran i va felicitar a tots els implicats en l’obra: músics, tramoies, actors, encarregats de la sala... per tota la feina feta i per la qualitat de l’espectacle, posant èmfasi en la interpretació en viu de la música com a tret diferencial dels Pastorets suriencs. “Els Pastorets i les Caramelles són les dues festes que no et pots perdre de Súria” va concloure Puigneró.
Per tancar l’acte, es va interpretar el cant dels Segadors i el conseller Puigneró va signar al llibre d’honor del Foment Cultural de Súria.