XXIX Trobada de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

CARTELL 29a TROBADA

XXIX TROBADA DE GRUPS AMATEURS DE TEATRE DE CATALUNYA

Llorenç del Penedès, 28 i 29 de setembre de 2019

 

Benvolguts amics del món del teatre, ha arribat l’hora de la Trobada d’enguany. Una trobada especial, amb una absència física que no podrem ignorar, la de qui va ser president de la Federació, el Josep Rafecas. Però amb el seu esperit sempre present per empènyer la federació i els seus grups, especialment el del Centre de Llorenç, que fa pocs anys també va perdre un altre membre del grup i de la junta de la Federació, el Joan Figueras. I els volem recordar mirant endavant, celebrant la vida, jugant per fer nous amics, cohesionats en un objectiu comú: que el teatre, el faci qui el faci, sigui sempre TEATRE amb majúscules.

I és amb aquest rerefons i amb molta il·lusió que els del Grup de Teatre del Centre estem organitzant la trobada amb un profund convenciment:

 

EL TEATRE DÓNA JOC A LA VIDA.

 

Amb aquest lema us volem animar a participar-hi. Per compartir teatre i joc, per compartir vida. El cap de setmana del 28 i 29 de setembre, des de les 4 de la tarda del dissabte fins la sobretaula del dinar del diumenge. Us convidem a conèixer el poble i l’entitat on el Josep i el Joan van créixer i on es van sentir definitivament envaïts pel verí del teatre. Us convidem a riure, a compartir teatre, a sentir-nos Federació. Us convidem a casa nostra.

Més endavant ja us concretarem les activitats que estem organitzant. No dubteu a apuntar-vos, no espereu més!

Grup de Teatre El Centre, de Llorenç del Penedès

 

@EnsAssoc

#EnsAssoc