XVIII Mostra Nacional de Teatre Amateur a Pineda de Mar

 

TORNA LA MOSTRA NACIONAL DE TEATRE AMATEUR!

 

La Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, l’Ajuntament de Pineda de Mar i el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda, organitzen la XVIII Mostra Nacional de Teatre Amateur, després de la interrupció obligada per culpa de la pandèmia durant els dos darrers anys.


Els dies 29 i 30 d’abril i el dia 1 de maig , 44 grups de teatre de Catalunya, València, Midi-Pyrenées, Suïssa i Catalunya Nord, oferiran les seves representacions teatrals en les diverses sales del municipi, en català, castellà i francès.
Coincidint amb l’acte central de La Mostra, la FGATC farà entrega dels Premis Arlequí que atorga anualment a persones i entitats que mereixen aquest reconeixement.


Més de 800 persones s’han inscrit per assistir a aquest esdeveniment, que durant el cap de setmana reunirà el bo i millor dels grups amateurs de teatre del territori català i que comptarà amb representació de FNCTA (Federació de teatre amateur de Midi-Pyrenées), de la Federació de teatre amateur de la comunitat Valenciana i de la CIFTA (Consell Internacional de Federacions de Teatre de cultura greco-llatina).
A les representacions hi assistiran programadors/es de diversos punts del territori, que aprofitaran aquesta oportunitat per preparar la programació de la propera temporada.

 

 

WhatsApp Image 2022 04 26 at 11.22.08

 

 

WhatsApp Image 2022 04 26 at 11.15.25