creuStJordi

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Jan
05

Grup Teiatròlics de Banyoles arriben als 100 "bolos" amb l'obra Mamaaa!!!

Mamaaa Teiatrlics

 

El proper dia 21 de gener la ‘‘Mamaaa!!!’’ fa 100 anys (actuacions) i fem una festa de celebració a Banyoles. Estem molt contents! Volem donar les gràcies a tots el pobles i ciutats de Catalunya que ens han acollit. Totes les mostres i concursos que ens han convidat, han fet possible que la ‘‘Mamaaa!!!’’ hagi fet 100 anys. I si sou d’un poble o ciutat que no l’ha vist, encara sou a temps de poder-la programar. Si hi esteu interessats podeu contactar amb Miquel Torrent 656.45.01.31.

Jan
04

Representació La asamblea de las mujeres a la ITINERA 2022

Asamblea 2El grup Totteatre.som de Tarragona va representar l'obra La asamblea de las mujeres d'Aristòfanes, el passat dissabte 3 de desembre de 2022 en el Casal de Fals.

 

El dia de l'actuació a Fals ens van fer molt bona acollida, un bon record per ser  la nostra ultima funció.

Isabel Vidal - Totteatre.som.

 

L'actuació que varem rebre a Fals el dia 3 de desembre. Varem fer entrar l'actuació una mica per força, ja que no teniem dates. El grup de Tarragona, malgrat l'obra ser en castellà, força digne. Molt curta , no arriba a 50 minuts, crec que  caldria fer obres al menys una hora, sinò la gent la troba massa breu. Malgrat el dia encara varen tenir unes 40 persones.

Francesc Parcerisas - A C R de Fals.

Jan
04

Representació Laponia a la ITINERA 2022

LaponiaL'Associació Cultural i Recreativa de Fals va representar l'obra Laponia de Cristina Clemente, el passat diumenge 25 de setembre de 2022 a l'Agrupació Congrés de Barcelona.

 

L'actuació que varem fer nosaltres a l'Agrupació Congrès amb LAPONIA totes les atencions  rebudes i ajuda corresponent, perfecte. Sobre l'actuació han de fer valoració ells. Poc públic poc més de 20 persones.

Francesc Parcerisas - A C R de Fals.

Registre d'usuaris

Propers actes

29
/01
Són... els Pastorets de Catalunya! A càrrec del grup Els Pastorets de El Vendrell. Preus: adults, 10,00 €; menors de 10 anys, 5,00 €; socis dels Pastorets 50...

29
/01
Clara Zachanasian, una vella dama, esdevinguda multimilionària, torna un dia a G...

29
/01
A càrrec del grup El Cercle de Gràcia, de Barcelona. Venda d'entrades: Entràpolis @EnsAssoc#EnsAssoc...

29
/01
A càrrec del grup de teatre El Centru, de Canet de Mar. Dins la programació del 42è. Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda de Mar

29
/01
Molt soroll per res explica els embolics amorosos de diverses parelles i els seus alts i baixos en les seves relacions. Un muntatge tradicional de la ...

Veure tots els actes


AITA LOGO