creuStJordi

Notícies

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Set
22

Inaugurem la ITINERA amb l'obra "Un malentès"

1663679414410Inaugurem la ITINERA a Montblanc

El passat dissabte 17 de setembre a les 7 de la tarda, el Centre Cultural Sant Jordi de Montblanc aixecava el teló per inaugurar la II Mostra Nacional de Grups Amateurs de Teatre ITINERA 2022, amb l'obra Un malentès, de Dario Fo, a càrrec de l'Asociación Génesis Teatro de la Peña Fragatina de Fraga.

 

La representació va anar molt bé. Ens vam entendre de seguida amb els fragatins. El teatre estava ple de gom a gom i des de el minut u, les rialles van ser generals i generoses. Els de Fraga ens van dir què s'havien sentit molt a gust i la veritat és què el seu nivell és altíssim. El públic va quedar molt satisfet.


Sergi Guasch Sanahuja - Grup de Teatre Fila Zero - Montblanc

 

Nosaltres vam estar superagust, el públic va ser tot un amor.

Génesis Teatro Peña Fragatina

Set
20

Grup de Teatre a Barcelona necessita director

Som el Grup de teatre Abraxas del Foment Martinenc de Barcelona fundat l'any 1978  i per circumstàncies varies, en aquests moments, necessitem un director escènic. Els dies d'assaig del grup són dilluns i divendres de 21:30 a 23:30 a la nostra associació del carrer Provença 592 de Barcelona al barri del Clot i el Camp de l´Arpa.

Si esteu interessats poseu-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 93.435.73.76  o per mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   (Cristina).

Gràcies.

Set
19

Oferta per anar a veure Gran reserva de la Cia. Rhumia a Molins de Rei

GRAN RESERVA cartellera digital

El Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei programarà l'espectacle Gran reserva de la Companyia Rhumia. Un espectacle de gran èxit al Grec.

Ens ofereixen entrades a 5,00 € als membres dels grups federats.

Si esteu interessats envieu un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   (Ermenegild Siñol).

@EnsAssoc
#EnsAssoc

Actualment...

       Trobada teatre 2

                     

Propers actes

30
/09
El disc de La dama de (des)honor, un dels meus espectacles de Broadway preferits. Música de Julie Gable i lletres de Sidney Stein!Deixeu...

01
/10
A càrrec dels grups Ocellassos de Sant Oleguer i J.V. Foix, de Barcelona. Dins la programació de la Mostra de Grups Amateurs de Teatre de la coord...
A les 20.00 - Casa Orlandai

01
/10
Els clients de l’hostal de la Mirandolina, acostumen a caure rendits pels seus encants. L’arribada d’un cavall...

02
/10
Maria Teresa i Vicenç són un matrimoni de classe mitjana, residents a Barcelona.Estan jubilats i fa temps que es plantegen anar-se'n de la ciutat pe...

08
/10
A càrrec del grup Magret, de Vilafranca del Penedès. Dins la programació de la II Mostra Nacional de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya ITINERA 2022.

Veure tots els actes


AITA LOGO