creuStJordi

Notícies

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Set
19

Oferta per anar a veure Gran reserva de la Cia. Rhumia a Molins de Rei

GRAN RESERVA cartellera digital

El Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei programarà l'espectacle Gran reserva de la Companyia Rhumia. Un espectacle de gran èxit al Grec.

Ens ofereixen entrades a 5,00 € als membres dels grups federats.

Si esteu interessats envieu un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   (Ermenegild Siñol).

@EnsAssoc
#EnsAssoc

Set
16

Un grup de l'Hospitalet de Llobregat necessita director

Bon dia,

El grup Sant Isidre de l'Hospitalet de Llobregat necessita director. Els assajos son dilluns i dimecres a partir de les 8 del vespre.

Si esteu interessats posseu-vos en contacte amb el Sr. Andrés Closas al telèfon 646 157 563 o al mail  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Gràcies.

Set
15

Estem buscant l'obra Germanes, de Carol López

Uns companys del Baix Llobregat estan buscant l'obra Germanes, de Carol López. Si la teniu o sabeu com aconseguir-la, si us plau poseu-vos en contacte amb la Marta López al mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Gràcies.

Actualment...

       Mostra Infantil 2022 botonet

                     

Propers actes

25
/09
Una nit, sis dones, el vigilant i un conflicte laboral, seran el moment i l'espai adient per fer aflorar enveges, pors, ribalitats, passions...S'enfrontaran el co...

25
/09
El disc de La dama de (des)honor, un dels meus espectacles de Broadway preferits. Música de Julie Gable i lletres de Sidney Stein!Deixeu...

25
/09
A càrrec del grup Tequatre, de Figueres. Preu: 6,00 € Venda d'entrades a la taquilla 1/2 hora abans de l'espectacle. @EnsAssoc#EnsAssoc...

25
/09
Lapònia és una comèdia sobre les mentides, il·lusions, estereotips i tòpics cultural...

25
/09
Carolina i Elisenda Forcada, son dues germanes que porten molt de temps sense veure’s.

Veure tots els actes


AITA LOGO