creuStJordi

Notícies

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Oct
21

La companyia Enric Borràs de Sant Feliu de Llobregat

Els companys de la Companyia Enric Borràs del Centre Parroquial, de Sant Feliu de Llobregat necessiten directors/directores que vulguin posar en marxa nous projectes escènics.

Si esteu interessats poseu-vos en contacte amb Montse Volta i Joaquim Udina al telèfon 616 471 078 i/o al mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Gràcies.

Oct
21

29a. Roda de Teatre de l'Alt Penedès

29a Roda de Teatre de l’Alt Penedès

Força enfadats, molt disgustats i sentint molta impotència pel moment social que estem vivint, la Coordinadora GATAP ha posat en marxa, la 29a Roda de Teatre a l’Alt Penedès.
“Fem teatre amb l’esperança que des de la ficció puguem gaudir de llibertat de pensament i d’expressió; ja que, avui, la LLIBERTAT sembla cosa de FICCIÓ. Fem teatre sense oblidar els nostres presos i els nostres exiliats.”
Després d’organitzar i viure la segona edició del Festival Escena Penedès, organitzada conjuntament entre el Casal de Vilafranca i la GATAP, els dies 19, 20, 21 i 22 de setembre, arriba a la comarca, la 29a Roda de Teatre a l’Alt Penedès.
Des de l’octubre del 2019 fins el març del 2020: 18 ajuntaments de l’Alt Penedès, 24 pobles, 29 representacions de teatre, 16 grups membres de la GATAP i de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya més tot el públic que hi pugui assistir, seran els protagonistes de la 29a RODA DE TEATRE.
L’organització rep amb els braços oberts el retorn a la Roda de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues i del grup Attrezzo de Vilafranca del Penedès; vol fer menció especial del Consell Comarcal de l’Alt Penedès per la seva implicació i el seu recolzament incondicionals i agraeix el suport i la col·laboració de tots els ajuntaments i locals implicats, de l’Obra Social de “La Caixa”, de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.
Els 16 grups que actuaran a la 29a Roda presentaran 15 obres de teatre. Com a curiositat, enguany, hi ha dos grups que han escollit representar la mateixa obra de teatre. Dels 15 textos, n’hi ha 11 que es veuran com a novetat dins aquesta Roda i 4 que es van poder veure durant la 28a Roda. De les 15 obres de teatre, n’hi ha 7 que són creacions pròpies dels grups. Hi ha comèdies, vodevils i algun drama. Hi ha crítica social, entreteniment, adaptacions de clàssics i moltes emocions. Una mica de tot per passar una estona agradable, pensar i aprendre.
Al final de cada actuació el públic podrà donar la seva opinió de l’obra que ha vist, omplint una enquesta. I totes les enquestes participaran en un sorteig de tres pernils, el dia de la cloenda de la Roda, a Moja, Olèrdola, el 29 de març del 2020. Actuarà “A pèl” de Puigdàlber amb L’efecte papallona.
La Roda s’inaugurarà el diumenge 20 d’octubre, a les 18.30 h, a Sant Pere Molanta, Olèrdola. Actuarà “La Torre” de Les Gunyoles, amb Un barret de palla d’Itàlia d’Eugéne Labiche.

Coordinadora GATAP

Oct
14

43è Concurs de Teatre Amateur "Vila de Piera"

20190930 211745

Programació del 43è Concurs de Teatre Amateur "Vila de Piera". Del 28 de setembre al 23 de novembre de 2019.

Totes les representacions tindran lloc al Foment de Piera a 2/4 de 10 del vespre.

Preus: 6,00 € una representació; 40,00 € abonament a totes les representacions.


logo-facebook Visita'ns
a Facebook

Propers actes

23
/10
A càrrec de grup Tequatre, de Figueres....

24
/10
A càrrec de grup Tequatre, de Figueres....


25
/10
A càrrec del grup Entrellaçats. de Reus. Dins la programació de la I Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze del Vallès (TASQ). La presentaci&oa...
A les 18.30 - La Patronal

07
/11
!Tal vez Horacio no fue solamente un Robot! A càrrec del grup Magma 2011, de Valldoreix. Dins la programació del BIBA (Festival Big Bang Amateur)....

Veure tots els actes