creuStJordi

Notícies

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Set
28

Representació Tres dones i un sofà a la ITINERA

GRANA TEATRE SALUTACI

Diumenge 25 de setembre a les 7 de la tarda, un nou espectacle de la II Mostra de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya ITINERA 2022.

El grup Grana Teatre de Sant Feliu de Codines va posar a l'escenari de la Societat Coral i d'Esbarjo La Margaridoia de Santa Margarida i Els Monjos, l'obra Tres dones i un sofà, d'Ignasi Roda Fàbregas.

Primerament expressar la nostra gratitud per poder format part de la II Mostra Itínera. Després dir vos que ens va anar molt molt bé. Unes 115-120 persones, 60% associats. Per acabar reafirmem de que es tracta d'una obra:  fresca, moderna, dinàmica, didàctica, ben treballada i que fa riure molt, amb un grup d'actors que fan molt bé el seu paper, molt disposats inclús en les improvitsacions.

S.C.E. La Margaridoia

Set
27

Necessitem un grup per actuar al novembre a Sant Boi de Llobregat

Des de una Associación de Gent Gran de Sant Boi de Llobregat ens demanen una representación teatral pel mes de novembre. Un espectacle dirigit a Gent Gran i si el grup estigues composat per aquest col·lectiu seria ideal.

Si esteu interessats poseu-vos en contacte amb la M. José al mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Gràcies.

Set
27

Representació Revolta de bruixes a la ITINERA

Revolta bruixes

Diumenge 25 de setembre a les 5 de la tarda, el grup Espiral de Valldoreix va representar l'obra Revolta de bruixes, de Josep M. Benet i Jornet, a l'Unió Casal Gelidenc de Gelida, dins la II Mostra Nacional de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya ITINERA 2022.

El grup de teatre ESPIRAL de Valldoreix va representar la seva obra REVOLTA DE BRUIXES, l'adaptació teatral de l'obra Josep M. Benet i Jornet, al Saló d'Espectacles de la Unió del Casal Gelidenc, el passat diumenge 25 de setembre, a les 17:00 hores. 

Des de la nostra entitat, l'entesa amb la companyia de seguida va ser total i absoluta. A més a més, la seva posada en escena va ser esplèndida. Vam gaudir d'una representació amena i distreta i volem posar també en consideració les alabances que hem rebut per part del públic assistent, tant per la feina per la companyia Espiral, com per la pròpia celebració de la II Mostra Itinera 2022.

Joan Pérez Casamitjana - Unió del Casal Gelidenc - Gelida

Actualment...

       Trobada teatre 2

                     

Propers actes

30
/09
El disc de La dama de (des)honor, un dels meus espectacles de Broadway preferits. Música de Julie Gable i lletres de Sidney Stein!Deixeu...

01
/10
A càrrec dels grups Ocellassos de Sant Oleguer i J.V. Foix, de Barcelona. Dins la programació de la Mostra de Grups Amateurs de Teatre de la coord...
A les 20.00 - Casa Orlandai

01
/10
Els clients de l’hostal de la Mirandolina, acostumen a caure rendits pels seus encants. L’arribada d’un cavall...

02
/10
Maria Teresa i Vicenç són un matrimoni de classe mitjana, residents a Barcelona.Estan jubilats i fa temps que es plantegen anar-se'n de la ciutat pe...

08
/10
A càrrec del grup Magret, de Vilafranca del Penedès. Dins la programació de la II Mostra Nacional de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya ITINERA 2022.

Veure tots els actes


AITA LOGO